Wilderness Experience 香港別注版 "KLETTER SMALL 2 TONE"


Wilderness Experience已正式於香港發售了一段時間, 從開始發售到現在,一直備受各位用家之支持及得到極高度評價. 踏入2015年秋季, Wilderness Experience更特別為香港設計及推出左2個獨家別注版給香港之粉絲們 . 由於這個特別版是獨家訂製,所以連美國及日本都不能推出訂購。今次設計重點係每個袋上都特別會有一個" Hong Kong Exclusive" 既Tag,這個Tag是真正代表給香港既粉絲們專享的標誌! 今次獨家別注系列分別選用了"Kletter Small 2 Tone" 及"Aspen 2 Tone", 顏色方面運用了海軍藍配紅色,這正好演繹了"Vintage meet Modern"既顏色配搭. 給一眾特別喜歡heritage同contemporary既男女朋友一個perfect既選擇。呢個獨家別注系列於面料上更運用了"600D"及"840D"超高密度既尼龍用Polyester防水布料配上頂級原色樹高皮,Duraflex扣,YKK拉鍊,加上全日本製,並達到100%QC既標準. 品質絕對無須質疑及有品質保證。 Wilderness Experience於1974年於美國加州的廠房裏製造出首個Kletter背包,40多年來一直是各大小品牌參考及模仿之對象,但佢地Original既設計始終是最永恆的!


CUSTOMER SERVICE
SHOPPING HELP
FAQ
WARRANTY
FOLLOW US
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

10E 63 TA CHUEN PING STREET KWAI CHUNG HONG KONG  |  852-2710 8201  |  INFO@PEREFFS.COM

CLOTHING

© 2020 HARDCORE CO LTD.  ALL RIGHTS RESERVED.